58 26 12 66  Per 20 87 76 04  jl@jl-elektrik.dk  Torben 30 64 00 44

ELEKTRIKER SORØ

Har du brug for en elektriker i Sorø?

Vi er din garanti for kvalitet

Alle i branchen har brug for kvalitet. Det får du med jl-elektrik. Vores service, er unik, når du har brug for en elektriker Sorø.  

Vi er på vej til dig

Vi er elektrikeren, som hurtigt kommer til dig, hos private eller i virksomheder i Sorø. Det er altid stærkt irriterende, når noget ikke virker som det skal. For professionelle virksomheder er det altafgørende, at I kommer hurtigt tilbage i produktion og drift. Vi installerer og servicerer derfor alle typer af produkter og installationer inden for traditionelle elinstallationer til opgaver med intelligente elinstallationer og edb-netværk samt overvågning og sikring, industriopvaskemaskiner, køleskabe, ovne osv.

Stolte af vores fag og håndværk

Hos jl-elektrik opretholder vi de stolte håndværksmæssige traditioner.​ Vi er din garanti for den rigtige pris og kvalitet. Hos jl-elektrik servicerer vi alle mærker. Vi ønsker at være de foretrukne elektrikere Sorø  og på Sjælland. Vores kunders tillid og tilfredshed er vores varemærke.

Kvalitets elektriker Sorø

Ombygning, nyt køkken eller bad, tilbygning eller en ny 1 sal? Trænger boligen til nye afbrydere og stikkontakter i moderne design? Er det blevet tid til at udskifte el-tavlen? Så ring til os. Vores elektriker-arbejde er altid topkvalitet. Det er nemlig det, der  er brug for, overalt. Dit el-anlæg fortjener den bedst mulige elektriker service og gennemgang. Det sikrer vi hos jl-elektrik med vores garanti. 

jl-elektrik er kvalitets elektrikere

Elektriske produkter og installationer er ofte dyre og vigtige produkter. De skal spille perfekt, så du som bruger kan benytte dig af dem. Du forventer at de skal virke. Det gør vi også. Selv kvalitetsprodukter skal efterses og serviceres. Det er vi eksperter i hos jf-elektrik. Vi sikrer dine installationer og produkter en lang levetid gennem vores eftersyn og service.

Garanti er et krav

Jl-elektrik udfører elektriker arbejde både under og efter en garantiperiodes ophør. Vores servicefolk er altid fuldt opdaterede på både nyt og ældre udstyr og kender alle produkter. Derfor er vi altid klar med det nyeste værktøj og de korrekte, originale reservedele. Vores elektriker er din garanti og sikkerhed.

Elektriker Sorø – så kontakt jl-elektrik

Vi ringer dig gerne op, så vi tale om dit behov eller problem. Skriv til os her så ringer vi dig op.Eller ring til os på: 58 26 12 6620 87 76 04 eller  30 64 00 44