58 26 12 66  Per 20 87 76 04  jl@jl-elektrik.dk  Torben 30 64 00 44

ELINSTALLATIONER SORØ

Elinstallation Sorø og på Sjælland

Manglende service eller en lille dims kan være årsagen

En lille dims, som er defekt, i din elinstallation kan betyde at dit køkken går i stå, eller at du ikke kan komme videre med madlavning eller tøjvask – eller dit netværk er gået ned. Det er et stort irritationsmoment i et privat hjem, især når man venter gæster, eller i virksomheder, hvor det medfører forsinkelser og kan have store økonomiske konsekvenser .  Så er det, du har brug for jl-elektrik.

Har du brug for elinstallation Sorø ?

Vores ekspertise inden for alle typer af el-installationer kommer altid vores kunder til gode. Hos jl-elektrik står vi for kvalitet, både i vores service og ved at sikre holdbare installationer. Vi rykker hurtigt ud overalt i Sorø og på Sjælland, når en hurtig aktion er påkrævet. Du kan også gøre brug af vores serviceaftaler.  Vi installerer, servicerer og reparerer alle typer af produkter og installationer inden for traditionelle elinstallationer til opgaver med intelligente elinstallationer og edb-netværk samt overvågning og sikring, industriopvaskemaskiner, køleskabe, ovne osv.

Ny elinstallation, service, fejlfinding og reparation

Vi er de specialister, du søger, uanset hvilken type af elinstallation eller udstyr, du har brug for. Det gælder både opvaskemaskiner, vaskemaskiner, ovne, køleskabe, frysere og andet køkkenudstyr.  Vi leverer topprofessionel service overalt i Sorø og på Sjællandt.

God service er vores varemærke

Hos jl-elektrik møder du den servicevenlige ekspert, der sørger for at dit udstyr ikke går ned. Vi lægger stor vægt på både kvaliteten og overholder vores aftaler. Uanset type af elinstallation eller produkt, privat eller professionelt, så finder vi fejlene og reparerer dem. Det er god økonomi, fordi kvalitet i service, er med til at sikre dine værdier og lang levetid af dyrt udstyr.

Elinstallation – så kontakt jl-elektrik

Vi ringer dig gerne op, så vi kan tale sammen om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med nye elinstallationer, eller service og vedligehold.  Vi ringer dig også gerne op, så vi tale om dit behov eller problem. Skriv til os her så ringer vi dig op.Eller ring til os på: 58 26 12 6620 87 76 04 eller  30 64 00 44