58 26 12 66  Per 20 87 76 04  jl@jl-elektrik.dk  Torben 30 64 00 44

Elinstallation på Sjælland

Manglende service eller en lille dims kan være årsagen

En lille dims, som er defekt, i din elinstallation kan betyde at dit køkken går i stå, så du ikke kan komme videre med madlavning eller tøjvask – eller dit netværk er gået ned. Det er et stort irritationsmoment i et privat hjem, især når man venter gæster, eller i virksomheder, hvor det medfører forsinkelser og kan have store økonomiske konsekvenser. Så er det, nu har brug for J&L Elektrik.

Har du brug for eletrikker?

Vores ekspertise inden for alle typer af el-installationer kommer altid vores kunder til gode. Hos J&L Elektrik står vi for kvalitet, både i vores service og ved at sikre holdbare installationer. Vi rykker hurtigt ud overalt på Sjælland, når en hurtig aktion er påkrævet. Vi installerer, servicerer og reparerer alle typer af produkter og installationer inden for traditionelle elinstallationer. Det er lige fra intelligente elinstallationer og edb-netværk samt overvågning, varmpumper, industriopvaskemaskiner, køleskabe og ovne osv.

Ny elinstallation, service, fejlfinding og reparation

Vi er de specialister, du søger, uanset hvilken type af elinstallation eller udstyr, du har brug for. Det gælder både opvaskemaskiner, vaskemaskiner, ovne, køleskabe, frysere og andet køkkenudstyr.  Vi leverer topprofessionel service overalt på Sjælland.

God service er vores varemærke

Hos J&L Elektrik møder du den servicevenlige montør, der sørger for at dit udstyr ikke går ned. Vi lægger stor vægt på både kvaliteten og overholder vores aftaler. Uanset type af elinstallation eller produkt, privat eller professionelt, så finder vi fejlene og reparerer dem. 

Elinstallation – så kontakt J&L Elektrik

Vi ringer dig gerne op, så vi kan tale sammen om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med nye elinstallationer, eller service og vedligehold. Skriv til osher så ringer vi dig op. Eller ring til os på: 58 26 12 6620 87 76 04 eller 30 64 00 44