58 26 12 66  Per 20 87 76 04  jl@jl-elektrik.dk  Torben 30 64 00 44

Om J&L Elektrik

J&L Elektrik er en aut. elinstallatør virksomhed med udgangspunkt i Sorø. Vi har afdelinger i Sorø og Ruds-Vedby men kører også ud fra Stenlille.
Per Sørensen og Torben Larsen er indehaver af virksomheden.

Per Sørensen har været selvstædig i 2 år, hvor han overtog firmaet J&L Elektrik fra den tidligere ejer som grundlagde firmaet tilbage i 1983.
Torben Larsen etablerede sig i 2006 med Assentorp El- og Multiservice men da muligheden var der for at blive medejer i J&L ELEKTRIK slog han til.

Vores ambition er at vi sammen kan videreudvikle firmaet til en top moderne og konkurrence dygtig virksomhed, som kan klare alle de spændende opgaver som vores kunder giver os.

Der er 4 ansatte så vi er 6 i alt og vi er på udkik efter en medarbejder mere. Vi lægger stor vægt på både kvaliteten og på at indgåede aftaler bliver overholdt.
Vores firma har allerede en del arbejde rundt om i lokalområdet og samarbejder med andre faggrupper omkring totalenterpriser.

Vi tager alle former for el-opgaver ind, vores kompetence spænder over alt fra traditionelle elinstallationer til opgaver med intelligente elinstallationer og edb-netværk samt overvågning og sikring.