58 26 12 66  Per 20 87 76 04  jl@jl-elektrik.dk  Torben 30 64 00 44

Solceller

Solcelleanlæg til private

Et solcelleanlæg er en rentabelt investering både økonomisk og miljømæssigt, da elprisen steget og priserne på solceller er faldet, er det i dag muligt at få en tilbage betalings tid på ca. 7-10 år.
Da et solcelleanlæg er en langsigtet investering er det væsentlig at vælge en pålidelig leverandør som udfører et håndværksmæssigt godt arbejde, som bruger solpaneler og invertere af høj kvalitet, samt en leverandør som vil og kan stå indenfor garantien, det er altsammen noget J&L Elektrik sætter højt på dagsordenen.

Vi forhandler Danmarkspaneler solcellepakker med 10 års garanti på hele installationen, paneler, celler, Fronius inverter, ved evt. fejl i garanti perioden er arbejdsløn indeholdt i garantien.

Vi forhandler solceller fra Canadian solar med 10 års garanti på panelerne.
Vi forhandler Danfoss og Fronius invertere begge leveres standard med 5 års garanti i forbindelse med valg af celler fra Canadian solar. Garanti forlængelse kan tilkøbes.
Både solceller fra Danmarkspaneler og fra Canadian Solar leveres med 25 års ydelses garanti iht. producenten anvisninger.

Det er vores service team, du har brug for til den rigtige varmepumpe service

Pris på et 6kw anlæg fra 100000kr inkl. moms når alle tilskud er trukket fra. Se tilbagebetalingsskema

Pris på et 3,8kw anlæg fra 65000kr inkl. moms når alle tilskud er trukket fra. Se tilbagebetalingsskema

Priserne er fra priser inkl. montering, tilbud gives efter besigtigelse.

Der er håndværker fradrag på arbejdslønnen, arbejdslønnen udgør ca. 15000 kr inkl. moms så der kan fratrækkes ca. 5000kr i den samlede pris.

Hvis du sælger din energi besparelse til f.eks Seas-Nve så vil du få 0,20 kr pr. installaret wp i tilskud 6000×0,2 = 1200kr som kan trækkes fra i prisen.