58 26 12 66  Per 20 87 76 04  jl@jl-elektrik.dk  Torben 30 64 00 44

VARMEPUMPER RUDS-VEDBY

Brug for varmepumper Ruds-vedby?

– så har du brug for jl-elektrik

Når du tænker varmepumpe, så kontakt jl-elektrik med det samme. Vi kan give dig et rigtig godt tilbud. Fremtidens varme flytter ind. Vi opsætter varmepumper overalt i landet og forhandler Danmarkspumpen programmet med Panasonic, LG og Mitsubishi, som er de bedste på markedet. Du bør kontakte os for at høre mere, og du kan også læse mere på www.danmarkspumpen.dk

Nyt – eller reparation? Så tal vamepumpe med jl-elektrik Ruds-vedby

Kan det nu betale sig at reparere den gamle defekte komponent? Eller bør der sættes en ny i?  Kan det betale sig at udskifte til en helt ny og energieffektiv varmepumpe? Vores ekspertise og erfarne folk giver dig det ærlige svar. Vores rådgivning går du ikke fejl af. Hos jl-elektrik bliver rådgivning og service altid udført effektivt og professionelt. Vi sætter en ære i at kunne leve op til vores kunders forventninger. Det er det, vi lever af.  Derfor er vi også medlem af Tekniq garantiordningen.

Det er vores service team, du har brug for til den rigtige varmepumpe service

Hvis det drejer sig om varmepumper Ruds-vedby, som ikke fungerer optimalt eller i gået i stykker, så kontakt os med det samme. Du bør opleve, hvordan vores dygtige, erfarne medarbejdere hurtigt finder fejlen.  Dit anlæg skal hurtigt i gang igen, sommer eller vinter. Lad os reparere og servicere din varmepumpe. Vi er på forkant med det nyeste udstyr og originale reservedele, og holder også det ældre udstyr i stand. Vi er din sikkerhed for den rigtige løsning og kvalitet til prisen.  Hos jl-elektrik servicerer vi alle typer af varmepumper.

Service og reparation af varmepumpe Ruds-vedby

Service og reparation af varmepumper er én af vores store ekspertiser hos jl-elektrik. Vi ved nøjagtig, hvordan hvert enkelt produkt skal vedligeholdes, så det får den længste levetid. Gå ikke gå på kompromis med kvaliteten, når det drejer sig om varmepumpe service og reparation. Vores reparatører har et indgående kendskab til alle varmepumpe produkter. Derfor identificerer de lynhurtigt problemet og kan vurdere,  hvordan det løses. Vores mål er, at dit vamepumpe anlæg bliver klart igen i Ruds-vedby.