58 26 12 66  Per 20 87 76 04  jl@jl-elektrik.dk  Torben 30 64 00 44

ELINSTALLATIONER STENLILLE

NETVÆRK DATA Stenlille

Et stærkt netværk data team

Jl-elektrik er grundlagt som et specialfirma med ærlige og stolte traditioner i respekt for faget. Vores mål er høj faglig ekspertise, koblet med vilje og evne til altid at levere et ærligt, professionelt arbejde i den rette kvalitet og til tiden. Det er jl-elektrik til private og til virksomheder. Hos jl-elektriker vi stolte af at kalde os selv for netværk data-nørder.

Store krav til præcision og viden

Moderne netværk data og IT stiller kæmpe store krav til præcision og viden. Kravene stiger hele tiden. Det gælder uanset om det er i private hjem eller i virksomheder af alle størrelser. Får du brug for netværk data, installation, videreudvikling eller service af dit netværk i Stenlille, så gør dig selv den tjeneste at kontakte jl-elektrik. Vi er din sikkerhed for kvalitet i arbejdet, også når det gælder netværk data.

Det rigtige værktøj, ekspertisen og de nyeste originale dele – det er din garanti for kvalitet

Hos jl-elektrik har vi specialiseret os i alle former for netværk data. Det kan være en jungle at finde rundt i, så lad os klare problemerne for dig.  Vi har præcist den ekspertise, som kan få dit netværksudstyr til at fungere som det skal, både nu og i morgen. Vi kan sikre at du undgår irriterende nedbrud i dit netværk data system. De rigtige kompetencer betyder en verden til forskel, og  er lig med længere levetid af tid anlæg. Vores faglige stolthed og interesse for netværk data er din garanti.

Den helt rigtige kvalitetssikring

Hvis du har behov for service af dit netværk data system i  Stenlille eller på Sjælland,  så er det vigtigste for dig – og for os i jl-elektrik  – tiden, kvaliteten og åbenhed om økonomien. Det er det, vi kalder kvalitetssikring.  At leve op til kundens forventning, er grundsubstansen i al service. I alle typer af netværk data service, sikrer vi lang levetid af dit udstyr ved at servicere og reparere efter de gældende standarder. Jl-elektrik  løfter helt enkelt ansvaret fra dine skuldre, når vi tager opgaven. Det er den professionelle holdning som vi ønsker at stå for  – hele vejen igennem. Tal med os først, når du skal etablere et netværk data system.

Jl-elektrik er specialister i netværk data

Vores netværk data specialister er  det professionelle ekspertteam, du søger, både når du skal ha’ nyt udstyr eller når det pludselig brænder rigtigt på. Skal du og mangler et nyt netværk til dit data-system? Eller står du med et kompliceret problem, eller vil du blot gerne være sikker på at netværk data også kører i næste måned, så er jl-elektrik det ekspert team, du skal have fat i.

Netværk data – så kontakt jl-elektrik

Vi ringer dig op, så vi kan tale om, hvordan vi bedst løse udfordringen for dig. Netværk data er vores store interesse,  og vi elsker spændende udfordringer i Stenlille eller andre steder på Sjælland.